FESTIVAL DE CELEBRARE A IEI, DE SÂNZIENE

130

Peste 10.000 de oameni sunt așteptați să participe, îmbrăcați în straie populare, la cea de-a doua ediție a Festivalului „RomânIA Autentică”, pe data de 24 iunie, de Sânziene, în acest an evenimentul desfășurându-se la Târgu-Jiu, Hobița și Iași.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLA. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Potrivit organizatorilor, deoarece se dorește ca acest festival să aibă continuitate, dar și să devină emblematic în rândul manifestărilor de promovare a culturii și tradițiilor românești, Oltenia și Moldova își vor uni inimile sub semnul iei, într-o uriașă horă a Sânzienelor.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PRETURI

Festivalul „RomânIA Autentică” este deja un element distinctiv când vine vorba de evenimente culturale românești. Participanții vor avea parte de o sărbătoare a tradițiilor, iilor și meșteșugurilor populare românești, precum odinioară, potrivit AGERPRES.

La Iași, frumusețea portului din trecut va putea fi admirată într-o paradă a costumului tradițional pe traseul Palatul Roznovanu — Palatul Culturii.

La prima ediție a festivalului, peste o mie de persoane au participat în municipiul Târgu-Jiu, la parada Iei, pe traseul Masa Tăcerii — Coloana fără Sfârșit, evenimentul reprezentând debutul Festivalului „RomânIA” Autentică, una dintre cele mai ample manifestări dedicate iei românești.

Citește și

Comentariile sunt închise