MADR, AZI: Finanțări de peste 300 de milioane de euro pentru dezvoltare, în sprijinul fermierilor

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a lansat joi, 2 noiembrie 2023, alte două noi măsuri pentru dezvoltare în sprijinul fermierilor, se arată într-un comunicat al instituției remis redacției AgroTV.

Este vorba de intervențiile DR-27 – Crearea/modernizarea infrastructurii de acces agricolă si DR-28 – Crearea/modernizarea infrastructurii rutiere de bază din spațiul rural din cadrul PS 2023-2027.

Astfel, potențialii beneficiari pot depunere cererile de finanțare, începând cu data de 2 noiembrie 2023, ora 09:00, prin intermediul paginii oficiale a Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

Sesiunea de depunere este deschisă până la data 29 februarie 2024.

Reprezentanții MADR precizează că fondurile disponibile pentru sesiunea de cereri de finanțare aferentă intervenției DR-27 este în valoare de 100.000.000 euro, în timp ce pentru intervenția DR-28 alocarea disponibilă este în valoare de 200.988.235 euro.

Ghidul Solicitantului și anexele aferente, necesare întocmirii documentației în vederea depunerii cererilor de finanțare, sunt disponibile pe site-ul AFIR la secțiunea Finanțare.

- Publicitate -

Te-ar mai putea interesa: MADR, comunicat de ULTIMĂ ORĂ pentru tinerii fermieri!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole