20 mai 2022 - 07:33

Ministrul Agriculturii: 14,6 miliarde EURO ajung la fermierii români

După consultările maraton care au avut loc în ultimele săptămâni la Ministerul Agriculturii, șeful MADR, Adrian Chesnoiu, a afirmat că suma de 14,6 miliarde de euro alocată sectorului agricol românesc se va duce exact acolo unde fermierii au nevoie.

”A fost o perioadă destul de scurtă, dar intensă la Ministerul Agriculturii pentru că, pe lângă Legea bugetului de stat, avem în lucru şi Planul Naţional Strategic. Trebuie să finalizăm acest document important, astfel încât banii pentru perioada 2023-2027 să intre la timp în agricultura României.

Dacă în PNRR, din păcate, avem 0 euro cenţi alocaţi fermierilor şi agriculturii româneşti, în Planul Naţional Strategic, 14,6 miliarde de euro trebuie să se ducă exact acolo unde fermierii au nevoie şi cred eu că această consultare pe care am avut-o cu fermierii, o consultare maraton care a durat trei săptămâni, şi-a spus cuvântul şi vom finaliza toate direcţiile de acţiune strategice în agricultura României”, a declarat Adrian Chesnoiu într-o conferință de presă.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.