ZOOTEHNIZAREA ROMANIEI

Fermierii romani din zootehnie sunt in numar tot mai mic. Marile corporatii internationale au patruns in acest sector agricol si dicteaza preturile de pe piata laptelui.

In cadrul emisunii  Agriculturala Raport, Claudiu Frânc, presedintele Federatiei Crescatorilor de Bovine din Romania, spune adevarul despre cresterile inregistrate in urma cu un an de zile in industria laptelui. Zootehnia nu se mai face la intamplare. In zilele noastre a devenit o adevarata stiinta.

Nu mai poate creste animale oricine. Asa au vrut cei care ne conduc. Si astfel s-a ajuns ca vaca de lapte sa stea inchisa intre patru pereti pentru ca productia ei sa fie mai mare. Dezvoltarea in acest sector se poate face daca accesezi fonduri europene astfel incat sa poti prelucra productia de lapte din ferma proprie. Curge cu milioane de euro de la Bruxelles. Claudiu Frânc explică de ce anul trecut am avut cifre bune.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole