Zootehnistii renunta la greva foamei. Document cu privire la angajamentul luat de APIA

Costel Caras si ceilalti fermieri au ajuns la o intelegere cu ministrul Achim Irimescu.
IMG-20160803-WA0002 (2)
In a treia zi de greva a foamei, zootehnistii care s-au instalat in fata sediului Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale au reusit sa stea de vorba cu ministrul Achim Irimescu. Autoritatile statului si-au asumat termene exacte, care au fost acceptate si de catre fermieri.
APIA s-a angajat sa faca primele plati cel tarziu la 15 august. Din acest motiv, Costel Caras si ceilalti zootehnisti au luat decizia de a-si suspenda protestul pana la aceasta data. In cazul in care autoritatile nu se vor tine de cuvant, fermierii vor incepe din nou greva foamei.
„Nu vreau sa se mai intample asta, dar cred ca fermierii au fost indreptatiti sa protesteze. Cred ca si anul viitor vor fi probleme. Populatia din mediul rural, populatia imbatranita se descurca greu cand trebuie sa completeze actele”, a declarat Achim Irimescu. „Se suspenda greva foamei pana in termenul de 15 august”, a anuntat Costel Caras.
 
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole