28 iunie 2022 - 13:02

Ziua Investitorului Norofert 23 august 2021, Fabrica Filipeștii de Pădure

Norofert Group organizează luni 23 august la fabrica din Filipeștii de Pădure o nouă ediție a evenimentului Ziua Investitorului Norofert.

Participanții vor avea ocazia de a vizita fabrica Norofert Group și de a observa în mod direct procesul de fabricare a inputurilor.

Pe agenda evenimentului se regăsesc prezentări și discuții pe teme precum dimensiunea economică și cifrele cheie ale agriculturii românești, prezentarea contextului normativ actual și viitor, precum și detalierea strategiilor în agribuisness ale Norofert.

- Publicitate -

Vlad Popescu – CEO Norfert va fi moderatorul evenimentului, iar Florin Constantin (consultant în strategie agribusiness & Founder AGXECUTIVE) va vorbi despre mizele și oportunitățile Green Deal, despre importanța sectorului bio versus convențional și trenduri în commodity prices, precum și despre importanța conceptului de filieră integrată și value chain în agro-alimentar.

Iulia Grădinaru, Director Executiv și Mircea Fulga, Business Development Manager vor prezenta activitatea de vînzări a Norofert pe anul 2021, iar Daniel Tabacu, strateg Produse & Director Tehnic, va prezenta strategia produselor Norofert.

În cadrul evenimentului va avea loc și o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar Ziua Investitorului Norofert se va închiea cu vizita participanților la Fabrica Norofert Group din Filipeștii de Pădure.

Agro-tv va lua parte la eveniment și vă vom prezenta în perioada următoare detalii, interviuri și imagini inedite de la Ziua Investitorului Norofert.

Norofert are în prezent cea mai mare unitate de producţie de îngrășăminte organice din România. Fabrica are 4 linii de producţie pentru îngrășăminte lichide organice, îngrășăminte lichide convenţionale, tablete efervescente și îngrășăminte granulare de sol. Portofoliul Norofert a ajuns la peste 60 de produse diferite și deține aproximativ 30% din piața locală de inputuri pentru agricultura ecologică.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.