ZIUA FASCINAȚIEI PLANTELOR, LA USAMV CLUJ

USAMV Cluj-Napoca, coordonator naţional EPSO, va organiza “Ziua FascinaţieiPlantelor”, un eveniment care are loc în peste 150 de ţări sub egida EPSO(Organizaţia Europeanăde Ştiinţa Plantelor). Ediţia din acest an este organizată şi în România, cu participarea principalelor instituţii de educaţie şi cercetare care formează reţeaua naţională EPSO.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Scopul acestui eveniment este de a stimula interesul concetăţenilor cu privire la lumea fascinantă a plantelor, subliniind importanța științei plantelor pentru agricultură, pentru producerea durabilă a alimentelor, a energiei, pentru horticultură, silvicultură, precum şi în obţinerea de produse nealimentare sau farmaceutice cât mai aproape de valorile naturii. Rolul plantelor în conservarea mediului va constitui, de asemenea, un mesaj cheie.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Amploarea evenimentelor “Ziua FascinaţieiPlantelor”, la nivel mondial, se poate vedea prin accesarea site-ului EPSO: http://www.plantday.org/home.htm

În cadrul “Zilei FascinaţieiPlantelor”, USAMV Cluj-Napoca organizează în data de 18 Mai 2017, începând cu orele 10, diferite acţiuni tematice dintre care amintim: expoziţii, vernisaje, vizite în laboratoare de profil din campusul USAMV. În paralel, sunt programate evenimente  organizate de partenerii din Reţeaua naţională RO-EPSO: Universtatea “Babeş-Bolyai” (Facultatea de Biologie, Grădina Botanică), Centrul de Cercetare şi Grădina Botanică din Jibou, Institutul Naţional de Bioresurse Alimentare din Bucureşti, Universitatea “Vasile Goldiş” din Arad.

f

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole