Ziua Culturilor Fixatoare de Azot sau succesul care începe „La rădăcina problemei”

Prima ediție a Zilei Culturilor Fixatoare de Azot desfășurată sub deviza „La rădăcina problemei”, a avut loc în ferma Agrochirnogi, din comuna Chirnogi, județul Călărași. Organizatori au fost Asociația Producătorilor de Porumb din România (APPR) șipartenerul său principal,  Corteva Agriscience. 

Ziua Culturilor Fixatoare de Azot, care s-a desfășurat pe 29 septembie, se află la prima ediţie și a venit în întâmpinarea fermierilor cu o genetică de top!

Au fost prezente peste 25 de companii care activează in sectorul agricol şi 600 de fermieri şi specialişti în agricultură. Aceștia au avut ocazia de a găsi răspunsuri la nevoile lor din ferme şi de a identifica soluțiile practice şi rentabile la problemele întâmpinate în câmp.

„Ziua Culturilor Fixatoare de Azot” a adus împreună, în câmp, cultivatorii de soia și lucernă, precum și furnizorii de inputuri.

Agro Chirnogi s-a înființat în urmă cu 31 de ani. A pornit de la cultivarea cerealelor și a ajuns astăzi să aibe propiul brand de făină și mălai: Măriuca, produs dedicat pieței interne de retail.

- Publicitate -

Companii participante: 
Corteva Agriscience , CLAAS , Valtec Premium Lubricants , OSCAR Downstream , Mercedes-Benz , FarmTech Romania , IPSO Agricultură , AgroConcept , Maisadour Semences Romania , Lidea Romania , Interneba SRL , Next Gen Farming SRL , Maschio Gaspardo Romania , Stine Seed in Romania , Cartagris Cartare Agrochimica , Valley Irrigation , Syswin Solutions , Zimmatic by Lindsay , Seefco, Groupama Asigurari , Banca Transilvania , UniCredit EU , Raiffeisen Bank , Alpha Bank Romania , Euro exim Bank , CEC Bank. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole