Zilele Horticulturii Clujene, ediția I

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca organizează, în perioada 27-28 mai, prin Facultatea de Horticultură, ediția inaugurală a evenimentului ”Zilele Horticulturii Clujene”.

Specialiștii în horticultură din universitate și cei invitați vor susține workshop-uri atractive, ateliere, expoziții și demonstrații, iar vizitatorii vor beneficia de  expoziții cu vânzare de : pomi și arbuști fructiferi, plante ornamentele și aromatice, răsaduri, flori, legume, dar si sisteme de irigații, unelte, utilaje sau accesorii pentru horticultură. De asemenea, oamenii vor fi informati si despre cele mai bune soluții pentru amenajarea grădinilor sau a teraselor.

Nu vor lipsi nici demonstrațiile cu mașini destinate întreținerii spațiilor verzi și multe alte surprize pentru pasionații de horticultură. Vizitatorii vor putea participa și la un tur ghidat al campusului și al facultății, în cadrul Institutului de Cercetări Horticole Avansate al Transilvaniei (ICHAT).

În fiecare seară vor fi degustări de vinuri de la Stațiunea Viticolă Vinea Apoldia Maior și de la Pivnița Savu.

 ”Zilele Horticulturii Clujene” se desfășoară  în parteneriat cu Societatea de Horticultură și Silvicultură din Transilvania, iar programul este între orele 11:00 – 19:00, în 27 mai, respectiv 10:00 – 19:00, în 28 mai.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole