Zeci de percheziții la ocoale silvice și operatori economici, pentru furt de copaci (VIDEO)

Poliţişti de la Biroul pentru combaterea delictelor silvice din cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud efectuează miercuri, sub coordonarea procurorilor, 25 de percheziţii în judeţ la sediile unor operatori economici, sediul unui ocol silvic şi la locuinţele unor persoane bănuite de constituire a unui grup infracţional organizat, tăiere, fără drept, de arbori, furt de copaci, fals intelectual şi uz de fals.

Potrivit unui comunicat al IGPR, suportul de specialitate este asigurat de Direcţia de Ordine Publică şi Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, transmite AGERPRES.

Percheziţiile se desfășoară cu poliţişti şi luptători de acţiuni speciale din cadrul Inspectoratelor de poliţie judeţene Bistriţa-Năsăud, Mureş, Maramureş, Suceava, Alba, Hunedoara, Cluj, Covasna, Sălaj, Bihor, Sibiu şi Satu Mare, precum şi cu reprezentanţi ai Serviciului Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud şi ai Gărzii Forestiere Cluj.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole