Zeci de oi moarte pe șosea!

Aproximativ 60 de oi au murit după ce un camion încărcat cu peste 400 de ovine s-a răsturnat luni seara pe DN 15A, la ieşirea din comuna bistriţeană Teaca spre Reghin, informează AGERPRES.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, la caz au intervenit două echipaje de pompieri militari şi cei din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Teaca.

Din fericire, conducătorul autovehiculului a scăpat nevătămat, însă aproximativ 60 din cele 420 de oi care se aflau în camion au murit, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Şoferul, un bărbat de 36 de ani din judeţul Tulcea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Potrivit șefului Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA), Ioan Bogolin, autocamionul încărcase oile de la o fermă din judeţ şi se deplasa spre Tulcea, iar acum reprezentanții autorității sanitar-veterinare verifică dacă transportul avea toate documentele în regulă. Acesta a mai precizat că s-a luat legătura cu un fermier din zonă, care a pus la dispoziţie o maşină pentru transportul animalelor rămase în viaţă.

Sursa foto: ISU Bistrița-Năsăud

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole