Zeci de capre, arse de vii într-un incendiu! Îngrijitoarea a suferit un atac de panică

Zeci de animale au sfârșit în chinuri groaznice într-un incendiu petrecut în noaptea de luni spre marți, după ce adăpostul în care se aflau a ars complet, împreună cu alte două anexe, în localitatea Moreni, județul Dâmbovița. La fața locului au fost mobilizate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și o ambulanță SMURD.

Pe lângă animalele care au murit, o femeie, îngrijitoare, a suferit un atac de panică şi a fost intoxicată cu fum. Aceasta a fost preluată de echipajul de paramedici SMURD şi i s-au acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital.

“În cursul nopții, la ora 00.39, pompierii de la Detașamentul Moreni au fost solicitați și au intervenit pentru stingerea unui incendiu în comuna I.L. Caragiale. La locul evenimentului au fost mobilizate 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Incendiul se manifesta generalizat la un adăpost de animale și la nivelul acoperișurilor a două anexe care se aflau în imediata vecinătate a adăpostului.

S-a acționat timp de 2 ore pentru stingerea flăcărilor. În același timp au fost protejate un alt adăpost de animale și depozituri de nutrețuri. În adăpostul de animale se aflau peste 200 de animale mici (capre) și 3 animale mari (vaci). Au fost surprinse de flăcări un animal de talie mare și 35 de talie mică, care nu au putut fi salvate.

La sosirea echipajelor de pompieri mare parte din animalele din interior au fost evacuate de îngrijitori.

O femeie de 49 de ani, îngrijitor, a suferit un atac de panică și a fost intoxicată cu fum. Aceasta a fost preluată de echipajul de echipajul de paramedici SMURD și i s-au acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital.

În sprijinul pompierilor au acționat și 3 voluntari din cadrul SVSU I.L. Caragiale. Alimentarea cu apă a autospecialelor de intervenție s-a realizat din rețeaua de hidranți a comunei”, se arată într-un comunicat al ISU Dâmbovița.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole