Vrei să faci Agronomia? La Iași încă mai sunt locuri libere

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iași desfăsoară admiterea de toamnă.
agronomie
De astăzi, 5 septembrie 2016, pană pe 9 septembrie 2016, se vor depune dosarele pentru invătămantul cu frecventă, atât pentru studiile universitare de licentă cât și pentru masterat, programul de înscrieri fiind cuprins între orele 8.00 – 16.00.
Candidații interesați de invătămantul la distantă (ID) pot depune dosarele de admitere în intervalul 12-26 septembrie 2016. Pentru admiterea la ID sunt disponibile câte 75 locuri la specializările: Agronomie, Inginerie economică în agricultură și Horticultură, iar candidații interesați de cursurile Facultătii de Zootehnie au la dispoziție 50 de locuri.
Mai trebuie menționat că la sesiunea din această toamnă vor fi aplicate aceleași criterii de admitere că și în sesiunea din iulie, respectiv concurs de dosare, după notele obținute la Bacalaureat.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole