Vlad Gheorghe, legumicultor:În piețe, producătorii reali mai vând în proporție de 10%

vlad_gheorgheReprezentantul legumicultorilor, Vlad Gheorghe, a explicat la AGRO TV care sunt problemele cu care se confruntă acum producătorii care vor să vândă în piețe. Acesta a deschis  din nou subiectul producătorilor reali care vând în piețe:
„Cei mai mulți producători vând către depozite, iar în piețe, producătorii reali mai vând în proporție de 10%. Aceștia au probleme fiindcă cei de la primării sau regiile care se ocupă de piețe le cer oamenilor să plătească abonamente pentru tarabe pe un an sau 30 de zile, iar oamenii trebuie să plătească și dacă nu le folosesc. I-aș întreba pe cei care au luat chiriile pe tarabe ce au făcut pentru aceste spații. Oricum, am ajuns să avem în piețe de toate, acestea nu mai erau la un moment dat piețe agroalimentare, ci complexe comerciale, iar asta e altceva”, a declarat Vlad Gheorghe.
 
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole