Viscolul face ravagii: Peste 20 de localități rămase fără energie electrică!

Viscolul din ultimele zile a lăsat peste 17.400 de consumatori din zeci de localităţi fără energie electrică, anunță Prefectura Prahova.

Potrivit datelor transmise AGERPRES, la această oră sunt afectate în total trei linii de medie tensiune şi parţial 12 linii de medie tensiune, dar şi 183 puncte de transformare.
În aceste condiții, 17.411 consumatori din peste 20 de localităţi nu beneficiază de energie electrică.

„Pe majoritatea drumurilor din judeţ se circulă în condiţii de iarnă. Localităţile care au semnalat probleme la drumurile judeţene sunt Provita de Jos, Sotrile şi Cornu. A fost activat comandamentul de iarnă, iar prefectul şi cei doi subprefecţi ai judeţului se află pe teren, în zonele afectate”, a transmis Prefectura Prahova.

De asemenea, în urma vâtului puternic, a fost necesară intervenția echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova pentru degajarea a trei arbori căzuţi în municipiul Ploieşti.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole