VIDEO Vezi când are loc deschiderea Târgului „Produse din Balcani” organizat de USAMV

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) București organizează un eveniment care marchează dezvoltarea rurală în Balcani, în perioada 22 – 26 noiembrie. 

Pe parcursul celor 4 zile, târgul va fi deschis pentru: 

  • Conferința “Pro Rural”: Progres prin inovare, cea de-a doua ediție;
  • “Dor de Vatră Românească” – VATDOR: Promovarea patrimoniului cultural național;
  • Târg “Produse din Balcani”: O expoziție cu vânzare în care producători reprezentând GAL-urile participante au ocazia să-și prezinte produsele publicului larg.  

Marius Micu, vicepreședintele Federației Naționale Pro Agro a menționat: ,,USAMV în parteneriat cu Federația Pro Agro și GAL Lider Bistrița-Năsăud, GAL Lunca Joasă a Siretului, GAL Napoca Porolissum organizează în perioada 22 – 26 noiembrie cea mai amplă acțiune de susținere al mediului rural, implicit al satului românesc și european. În această perioadă organizăm poate unul dintre cele mai importante târguri din regiunea balcanilor. Bineînțeles că cei mai mulți expozanți sunt din România, dar vor fi prezenți și expozanți din Bulgaria. Va fi un târg cu vânzare de produse agricole, fie că vorbim de cele ecologie sau tradiționale”. 

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole