VIDEO Triaj riguros si masca obligatorie in piete

Reguli draconice pentru funcționarea pietelor si oboarelor, reguli impuse de cresterea zilnica a cazurilor de Covid 19. Autoritățile din Buzău au impus purtarea obligatorie a măștii de protecție, chiar și în vecinatatea pietelor, precum și accesul după ce fiecare cumpărător și comerciant trece printr-un triaj epidemiologic.

„Au fost refăcute traseele de intrare și ieșire și bineînțeles obligativitatea purtării măștii atât de cumpărători, comercianți și producători cât și de cei care vin la magazinele din vecinătate”, a declarat viceprimarul orasului 

Triaj riguros. Nu toți cumpărătorii au fost de accord cu aceste reguli și măsuri, însă autoritățile locale spun că trebuie să fie foarte atenți cu impunerea și mai ales respectarea acestor restricții în zonele aglomerate.

Pentru monitorizarea zonei, un echipaj al Poliției Locale se află în permanență în Piața Centrală pentru efectuarea unui triaj riguros.

Click pe video:

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole