VIDEO – Ca la Moldova: Te bucuri sau nu de stradă, dai cu vinul în zăpadă!

Zăpada căzută în ultimele zile le-a adus oamenilor multe necazuri, dar a fost și motiv de bucurie.

După ce traficul a fost blocat de troiene într-o bună parte din regiunea Moldovei, de bucurie că Primăria i-a deszăpezit strada, un bărbat din Huși a scos în fața porții o boxă și un butoi cu vin împodobit cu beteală sclipitoare.

„E sărbătoare și răsună muzica” se aude cântând în videoclipul postat pe rețelele sociale și în care se vede cum petrece bărbatul „marele eveniment”.

Nu de aceeași bucurie a avut parte soferul unui camion, deși povestea sa este legată tot de vin și de zăpadă.

O autocisternă care transporta vin s-a răsturnat, pe E85, în afara părții carosabile, între Bălțați și Târgu Frumos. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Frumos cu o autospecială de intervenție și stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, precum și un echipaj de prim ajutor calificat.zăpadă

Din fericire, șoferul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă paguba înregistrată după ce vinul s-a scurs în zăpadă îi va da multe bătăi de cap.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole