VIDEO SPECTACULOS! Un sat inundat cu vin roșu!

Surpriză mare pentru locuitorii satului São Lourenço do Bairro, lângă Anadia, vestul Portugaliei, care s-au trezit dumnică dimineață cu un torent de 2,2 milioane de litri de vin roșu coborând  cu repeziciune pe una din străzile principale, Rua de Cima, relatează ziarul portughez Diario de Coimbra.

Potrivit reporterilor portughezi, inundația a fost provocată de un accident la două rezervoare ale distileriei Levira, din localitate, care s-au spart. Cum distileria se află pe un teren în pantă, torentul de vin roșu a pornit-o la vale, inundând drumurile din apropiere și pătrunzând cel puțin într-o pivniță.

Deși nu s-au înregistrat victime, torentul de vin roșu a provocat serioase daune materiale.

Potrivit reprezentanților distileriei, lichidul care a mai putut fi colectat a fost dus la o stație de epurare. Compania „regretă profund incidentul”, dar locuitorii protestează împotriva a ceea ce compania consideră un „incident”, ale cărui cauze „sunt investigate de autoritățile competente”, mai spun jurnaliștii de la Diario de Coimbra.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole