VIDEO – Roboții câștigă RĂZBOIUL CU BURUIENILE

Gata cu buruienile! S-a inventat tehnologia care te poate ajuta în eterna luptă cu speciile de plante nedorite care ne invadează culturile, fără ca măcar să te ridici din scaun! Mai bun decât pulverizarea, mai eficient decât plivitul mecanic și mult mai ușor decât plivitul de mână! Robotica de vârf te scapă de plantele invadatoare imediat… cu laserul!

Tehnologia – inventată de americani, evident! – anunță o adevărată revoluție în agricultură, rezolvând una dintre cele mai mari probleme ale fermierilor: controlul buruienilor. Le elimină instantaneu folosind energia termică. Priviți cum funcționează!

O firmă americană de construcții mașini și utilaje agricole este pionierul următoarei revoluții în agricultură, rezolvând una dintre cele mai mari probleme ale fermierilor: controlul buruienilor.

Aparatul lansat anul acesta este autonom și dispune de tehnologie sofisticată cu inteligență artificială. Sistemul permite robotului să identifice, să vizeze și să elimine instantaneu plantele nedorite folosind energia termică, în timpul rulării.

Sistemul de iluminare permite mașinăriei robot să funcționeze zi și noapte în aproape toate condițiile meteorologice, cu o precizie milimetrică.

Folosind inteligența artificială și tehnologia laser, utilajul robotizat asigură controlul buruienilor fără substanțe chimice, fără prelucrare, pentru culturile speciale.

Camerele de înaltă rezoluție furnizează imagini în timp real către un supercomputer de bord care rulează modele de viziune computerizată pentru a identifica culturile și a le deosebi de plantele nedorite. Laserele de mare putere ucid apoi buruienile la meristem – fără a afecta recoltele valoroase.

Este o soluție de înaltă precizie care îmbunătățește randamentul culturilor și reduce costurile generale asociate agriculturii moderne. În plus, curățarea cu laser creează căi durabile către agricultura regenerativă și organică.

Tehnologia cu laser elimină definitiv buruienile înainte ca acestea să concureze cu plantele pentru resurse prețioase. Astfel recoltele cresc mai sănătoase atunci când nu luptă împotriva buruienilor pentru apă, nutrienți și lumina soarelui.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole