VIDEO Revolta satenilor! Nu si-au mai primit banii pe arenda de ani de zile

Un grup de săteni din localitatea Șuletea, județul Vaslui, s-a revoltat spunând că nu vor permite arendașului să intre cu utilajele pe suprafețele cultivate. Primarul comunei Şuletea, Ciprian Tamaş, a declarat pentru AGRO TV că oamenii au toate motivele să protesteze şi spune că reprezentanţii firmei care are luate terenurile în arendă de la cetăţeni nu s-au achitat de obligaţii.
 
Pe de altă parte, portivit administratorului special al societăţii, Răzvan Retevoiu care are în arendă terenul, decizia de a intra pe terenuri deja cultivate pentru a înfiinţa noi culturi, aparţine lichidatorului judiciar. Situația nu este nouă dar se pare că lucrurile se precipită. Săptămâna viitoare va fi o întâlnire între cei care dețin pământurile în zona Șuletea și administratorul societății față de care cei de aici s-au revoltat. Se caută o soluție de rezolvare a situației.
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole