VIDEO – Reținut de poliție după ce și-a bătut calul cu bestialitate!

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Dobrosloveni, județul Olt, și-a bătut calul cu bestialitate chiar în mijlocul drumului, imaginile fiind surprinse de localnici și încărcate pe o rețea de socializare.

În înregistrarea de mai sus se observă cum bărbatul lovește cu violență animalul care este extreme de speriat.

În cauză poliţiştii s-au sesizat din oficiu, după ce a apărut pe rețelele de socializare înregistrarea video cu bărbatul în timp ce lovea calul, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Claudia Radu.

„La data de 16 octombrie, Biroul pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt s-a sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei cabaline, în comuna Dobrosloveni, judeţul Olt. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 30 ani, din comuna Dobrosloveni, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei cabaline”, se arată în informarea IPJ Olt, citată de AGERPRES.

Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor au emis un ordin de plasare în adăpost pentru calul agresat şi au întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de rănire cu intenţie a animalelor şi schingiuirea lor.

Bărbatul care și-a bătut calul cu bestialitate a fost reţinut duminică şi va fi prezentat instanţei, luni, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole