VIDEO Raiffeisen Bank România alături de fermieri în finanțarea sistemelor de irigații

Raiffeisen Bank România  este unul dintre partenerii principali ai fermierilor atunci când vorbim de finanțările sistemelor de irigații. În cadrul unui eveniment organizat la Călărași, Raiffeisen Bank România a prezentat fermierilor oportunitățile de finanțare pentru sisteme de irigații și cum se pot accesa acestea. 

Chiar dacă proiectele de lansare DR25 și DR26 dedicate înființării și modernizării în sistemele de irigații încă nu au un termen de lansare, echipa Raiffeisen Bank continuă inițiativele de informare pentru fermieri. Alte două soluții de finanțare puse la dispoziție fermierilor de Raiffeisen Bank România sunt reprezentate de cofinanțarea unui proiect european și de creditul acordat în condiții preferențiale, cu subvenții de costuri de finanțare de 50%, instrument financiar implementat alături de Fondul European de Investiții.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole