VIDEO Portret de fermier – Vasile Lucuț și culisele uneia dintre cele mai mari afaceri din agricultura românească

Vasile Lucuț este omul de afaceri din spatele Unicarm Satu Mare, una dintre cele mai importante companii producătoare de mezeluri din România, cu o cifră de afaceri ce depășește 670.000.000 lei și o rețea de 109 magazine dispuse în jumătatea de nord-vest a țării.

Unicarm se afla anul trecut pe primul loc în topul celor mai mari angajatori din industria alimentară românească, având peste 3.000 de angajați. Compania se ocupă de toate verigile de pe lanțul alimentar, deținând o fabrică de carne și preparate din carne, fabrica de conserve, fabrica de lactate, fabrica de înghețată, fabrica de pâine, patiserie și cofetărie, precum și o fermă dotată la cele mai înalte standarde.

Toate detaliile din spatele Unicarm, brandul românesc care se poziționează în fruntea clasamentului comercianților alimentari locali, le aflăm chiar de la patronul companiei, Vasile Lucuț, în interviul acordat realizatorului Ovidiu Ghinea în emisiunea ”Portret de fermier”.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole