VIDEO Oțet din trandafiri, un remediu-minune în această perioadă a gripei

Rusu Mihaela este un producător din județul Iași care, printre deliciile tradiționale din trandafiri, are în ofertă și un produs mai special: oțet din trandafiri. 

Mihaela și-a înființat propria plantație de trandafiri, de aproape 500 de butași pe 1500 mp în 2014, iar astăzi se laudă cu un succes în procesarea petalelor din trandafir.

Printre deliciile din trandafiri pe care le produce Mihaela Rusu se numără dulceața, siropul, apa de trandafir, ceaiul, dar și un produs destul de rar întâlnit pe piața din România: oțet din trandafiri.

Pe vremuri, oțetul din trandafiri era folosit ca zestre dinainte de căsătorie, iar astăzi este considerat un remediu natural pentru gripă, dar și un condiment delicios în salate.

Putem folosi oțet din trandafiri ca pe excelent remediu împotriva stărilor febrile, a durerilor reumatice, a durerilor de cap și a oboselii cronice. De asemenea tratează anumite afecțiuni ale cavității bucale: afte, stomatite, fisuri ale buzelor, fiind totodată și un bun balsam pentru păr. Iar cel mai important lucru este că, oțetul din trandafiri nu are termen de valabilitate. 

Oțetul din trandafiri are și un preț accesibil de 15 lei, iar celelalte produse cum ar fi dulceața sau siropul încep de la 20 de lei.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole