VIDEO NOU! TITAN MACHINERY a lansat magazinul online de piese

Titan Machinery România, anunță lansarea în premieră a propriului magazin online de piese de schimb, oferind astfel posibilitatea fiecărui fermier din țară la un acces rapid la orice tip de piesă de care are nevoie, acces care cuprinde atât partea de informație și comandă online, cât și livrarea în timp util prin curier.

Platforma magazinului online de piese Titan Machinery are un afișaj deosebit de intuitiv, iar produsele pot fi identificate ușor, atât după marcă, cât și după categoria de produs.

De asemenea, platforma va găzdui o varietate importantă de oferte de preț, discounturi acordate produselor pe care le comercializăm, lansări de produse noi, atât de origine, cât și multimarcă. Magazinul Online de Piese al Titan Machinery România poate fi accesat prin link-ul: https://store.titanmachinery.ro/ sau prin butonul E-MAGAZIN ONLINE de pe site-ul oficial https://www.titanmachinery.ro/ , atât în versiunea de desktop, cât și aceea de mobil.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole