VIDEO Lipsa fortei de munca a crescut salariile in agricultura

Salariile in agricultura au crescut in contextul in care tot mai greu se gasesc muncitori pentru acest domeniu! Antreprenorii romani „sunt de vina” pentru plecarea lucratorilor din Romania in strainatate, salariile fiind prea mici. Este parerea cunoscutului fermier din judetul Arad, Dimitrie Musca. Acesta isi ingrijeste cu mare atentie, ceea ce crede el ca face toti banii din lume: capitalul uman.

Fermierul este de parere ca daca nu ai grija de  oameni, nu ii integrezi si nu ai reguli clare, atunci afacerea ta „nu ajunge nicaieri”.

Click pe video:

 

- Publicitate -

Realizator: Ovidiu Ghinea

Potrivit datelor statistice ale Insitutului National de Statistica, in luna iulie 2020 castigul salarial mediu nominal brut a fost de 5468 de lei, cu 99 de lei mai mare decat in luna iunie 2020. Asadar, castigul salarial mediu nominal net a fost 3372 de lei, in crestere cu 74 de lei fata de luna precedenta (+2,2%). Cele mai mari salarii sunt in domeniul IT, iar cele mai mici au fost inregistrate in sectorul HoReCa, hoteluri si restaurante.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole