VIDEO/FOTO Agroturism: Casuta din Povesti – pensiunea mirifica din Muntii Apuseni

Casuta din Povesti este parca rupta din filele de poveste: cu acoperis din paie, ferestre mici, pereti si usi din lemn. Pensiunea este situata in inima apusenilor, in comuna Horea din judetul Alba, loc in care trecatorii – de la cei mai mici la cei mai mari – se opresc de fiecare data.

Constructia este realizata intr-un stil arhitectural specific secolului trecut, ce te poate teleporta pentru o clipa in Tara Motilor de epoca. Numele acestei pensiunii i-a fost dat ad-hoc, dupa ce un copilas alaturi de parintii sai au trecut pe langa pensiune si a reactionat: „mami, asta-i casuta din povesti!”, ne spune proprietarul pensiunii, Corneliu Olar.

Galerie foto:

Aici, imaginatia merge pas la pas cu traditia si bunul gust. Vizitatorii se pot bucura atat de privelistea de poveste, cat si de alte facilitati, precum un restaurant amenajat in stil rustic cu bucate traditionale, o terasa romantica, dar si camere de cazare.

Care este istoria din spatele pensiunii Casuta din Povesti, dar si a zonei mirifice in care este amplasata, aflati in emisiunea „Agroturism” difuzata pe canalul Agro TV si disponibila mai jos.

- Publicitate -

Click pe video:

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole