VIDEO Expoziție de top la AgriPlanta 2024: Titan Machinery România impresionează din nou cu cele mai performante utilaje

La târgul AgriPlanta 2024, Titan Machinery România a dominat scena cu standul său impresionant, care a avut cea mai mare expunere de pe întreaga suprafață a evenimentului.

AgriPlanta-RomAgroTec. întins pe o suprafață vastă și poziționat central, Titan Machinery România a prezentat aproape 100 de echipamente, mașini și utilaje agricole. Printre acestea, s-au numărat centre de expunere și comandă pentru sisteme de irigații, centre de conectivitate, precizie și monitorizare pentru agricultura de precizie, precum și multe alte utilaje lansate recent și aduse pentru prima dată în România.

Pentru a atrage și mai mulți vizitatori, compania a oferit mai multe promoții financiare și configurații avantajoase pentru achiziționarea produselor din portofoliul său. De asemenea, Titan Machinery România a organizat sesiuni de demonstrații live și prezentări tehnice pentru a evidenția performanța și eficiența utilajelor expuse.

Ca de fiecare dată, Agro TV a ,,prins” cele mai noi informații și cadre de la fața locului.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole