27 octombrie 2021 - 12:34

VIDEO „Din păcate, Dumnezeu nu mai este cu noi! Este crimă și pedeapsă”

Datorii peste datorii! Fără ploaie nu se face agricultură. Despre irigații nici nu poate fi vorba. Parcă totul este împotriva celor care lucreaza pământul. “Din păcate, Dumnezeu nu mai este cu noi”- vorbe grele și pline de năduf spuse de fermierul Mihalache Neamțu, din Constanța, în timp ce își prezenta “marfa” echipei de filmare AGRO TV, adică zeci de hectare de rapiță.

De fapt nici nu este rapiță… doar arătura cu niște fire nesemnificative de vegetație. Fermierul culege o mlădiță nedezvoltată de rapiță, o arată supărat la cameră, după care o aruncă dezamăgit, la loc, pe pământul uscat și aproape înghețat.

Urmăriți filmarea, sunt imagini greu de suportat și cuvinte dificil de auzit pentru toți cei care speră să trăiasca din munca pământului. Pe canalul nostru de YouTube Agro TV, puteți urmări toată filmarea facută pentru emisiunea “Portret de fermier”, cu Mihalache Neamțu, realizată de Ovidiu Ghinea. Până un alta, v-am pregătit o sinteză de câteva minute din această ediție. “Este crimă și pedeapsă!”, cum spune fermierul Neamțu.

    • Este un citat. Asa se exprima omul. Fiecare cu felul sau de a zice. Doar nu ne apucam sa spunem politicienilor „cam mincinoase promisiunile”. Nu credeti?

Comments are closed.