Video – Din cauza aglomeratiei, autoritatile locale impun masuri stricte de acces in piata

In urma unei decizii a Comitetului Local pentru Situații de Urgenta din Iasi, au fost dispuse o serie de masuri legate de accesul in pietele din oras pe perioada starii de urgenta.

1. Începând cu data de 11 aprilie 2020, SC EcoPiața SA va lua măsuri suplimentare privind accesul în piețele agro-alimentare, respectiv:

a) Marcarea traseelor de acces și ieșire din piețe prin marcaje direcționale de trecere prin dreptul tarabelor și de separație, astfel încât să fie asigurată distanța minimă recomandată de 2 metri între cumpărători.

b) Accesul comercianților în piețele agro-alimentare se va face gradual, din două în două ore, pentru ca toți cumpărătorii să beneficieze pe parcursul zilei de marfă proaspătă.

c) Programul de funcționare a piețelor agro-alimentare va fi prelungit până la ora 19.00.

- Publicitate -

d) În intervalul orar 11.00 – 13.00, se va asigura accesul în piețele agro-alimentare, cu prioritate, al persoanelor cu vârsta peste 65 de ani. În mod excepțional și doar dacă se respectă regula de maxim 100 de cumpărători în piață în același timp, se va permite accesul în piețele agro-alimentare și altor categorii de persoane.

e) Aceleași măsuri se vor aplica și în piețele agro-alimentare private (Piața Chirilă).

La intrarea în piața Alexandru cel bun s-au format două rânduri pentru accesul în piață. Persoanele de peste 65 de ani au prioritate și au acces în piață pe la intrarea dinspre pasarelă. În piață se intră maxim 100 de persoane pentru 30 de minute.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole