VIDEO Deltateh: Inovație și calitate în utilaje agricole

Deltateh furnizează fermierilor echipamente agricole specializate pentru agricultură, pomicultură și viticultură, colaborând cu furnizori recunoscuți la nivel mondial. Compania și-a consolidat poziția pe piața utilajelor agricole prin parteneriate solide cu furnizori de încredere din țări precum Polonia, Serbia, Turcia, Italia și Coreea de Sud.

Deltateh este singurul importator de tractoare Solis în România și oferă, de asemenea, tractoare second-hand, complet reparate și verificate. Pentru cei care caută soluții personalizate, compania pune la dispoziție și consultanță telefonică specializată pentru a ajuta fermierii să aleagă cele mai potrivite utilaje pentru nevoile lor. 

Agro TV a reușit să afle mai multe detalii de la echipa Deltateh despre echipamentele performante pe care le oferă fermierilor la târgul Agraria.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole