VIDEO Se pune de-o nouă lege – Dai cu sapa la vecin, plătești impozit la stat

Oamenii care lucrează în gospodărie pentru alte persoane, vor plăti contribuţii sociale şi impozit pe venit pentru munca prestată.

Începând cu data de 1 ianuarie 2024, conform unui proiect de lege, statul va reţine contribuţii sociale şi impozit pe venit pentru munca în gospodărie în folosul altei persoane, cu care respectivul muncitor nu este inrudit. Sa vedeti, din 2024, cate neamuri se vor declara in mediul rural.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

4 COMENTARII

  1. Nu, sa nu treacă legea asta. Este o lege urâtă, satanica, o lege care dezbina, una din legile care usucă sufletul si asa hăituit. Ce este mai plăcut sufletului decât sa l ajuți pe cel de lângă tine? NU. Am întâlnit legea asta in Suedia, 2015, eram la prietena mătușii mele, in micuțul ei magazin. Am stat puțin in spate, unde avea si un mic atelier. Am servit o cafea, după am dorit sa spăl cescutele, pentru ca ea avea multă treaba si mi a părut rău de ea ca i singura, dar a tipat sa ma opresc. Am dorit sa o ajut puțin cu ordinea, iar a tipat. De ce? Pentru ca putea intra oricând un organ de control si sa considere ca eu lucrez la negru si sa o sancționeze. Nu se poate asa ceva. Nu trebuie sa permitem sa existe o lege care sa ne impună a nu ne mai ajutam unii pe alții. Este o hidoseniele

      • Da asa e dar spuneti-mi cum convingi „organului vecinul a trecut pe la tine sa te ajute sa descarci un microbuz cu saci de cereale de exemplu -și ca la rândul tău o sa faci și tu la fel pentru el?

  2. Vrabia malai viseaza ! N-am ceva mai bun de facut ,decat sa ma incurc in legile imbecile din rrrromanika! Daca ma cheama cineva ,ca are o teava sparta si se inunda ,ii spun sa ma plateasca cu cash sau sa inoade teava !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole