VIDEO. Crescator de ovine despre subventii: „JIGNITOR! Pierzi mai multi bani pe drumuri”

In contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19, Ministerul Agriculturii Adrian Oros acorda crescatorilor de ovine si caprine un ajutor de 5 lei pe cap de animal. De bani, vor beneficia crescătorii care au minim 50 de ovine și minim 25 de caprine până la limita de 1.000 de capete de animale.

Presedintele Asociatiei crescatorilor de ovine si caprine din judetul Bistrita Nasaud considera ca suma acordata, este o jignire la adresa fermierului roman.

„Pentru asemenea bani nici nu mai merita sa consumam hartiile, ca sa facem hartiile la APIA, umblaturile pe drumuri, consumul de combustibil pana la APIA si inapoi, ziua de munca. Ce efort trebuie sa facem noi pentru a lua 5 lei pe cap de oaie? Pierzi mai multi bani pe drumuri decat ai castiga”, a afirmat Ioan Campean, presedinte ACOC din judetul Bistrita Nasaud.

Crescatorul de ovine a subliniat faptul ca pentru vaci s-au dat 100 de euro. Desi este de apreciat, fermierul a reamintit ca o vaca egal cu 6,7 oi. Prin urmare, trebuia sa se gaseasca o solutie pentru ca sa se acorde bani proportional.

Pentru mai multe detalii, click pe video

- Publicitate -

Reporter: Marius Milea

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole