VIDEO CaseIH rescrie istoria cu noul tractor Farmall Electric, la târgul Agritechnica 2023

Titan Machinery, dealer exclusiv al companiei Case Internațional Harvester în România, face senzație anul acesta la târgul internațional Agritechnica 2023 la Hanovra, Germania cu noul tractor Farmall Electric. 

Tractorul Famall Electric a făcut istorie în întreaga lume și continuă să scrie istoria tehnologiilor moderne pentru prezentul și viitorul agriculturii. Anul acesta, la 100 de ani împliniți, Case IH lansează noul tractor Farmall care este total electric. 

Construit pe legendara platformă Farmall, tractorul Farmall Electric oferă o capacitate de neegalat, caracteristici de siguranță excepționale și un confort de neegalat pentru operator pentru o gamă largă de producători și operațiuni. În plus, tractorul Farmall Electric oferă producătorilor un tractor avansat din punct de vedere tehnologic, care lucrează pentru a reduce amprenta de carbon, îmbunătățind în același timp costurile de operare.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole