VIDEO Așa arată un grajd de vaci de ultimă generație

Așa cum v-a obișnuit la fiecare ediție a emisiunii ”Portret de Fermier”, realizatorul Ovidiu Ghinea caută de fiecare dată să prezinte publicului AGRO TV exemple de bune practici și de ferme model din România, care arată să se poate face performanță și în sectorul agricol de la noi.

Cea mai recentă ediție a emisiunii l-a avut în prim-plan pe Alexandru Popa din localitatea Cireșu, județul Brăila, fermier care deține o fermă mixtă. Cu ajutorul fondurilor europene, acesta a reușit să-și dezvolte substanțial ferma, vedeta de până acum fiind un grajd de vaci realizat la cele mai înalte standarde, care va fi populat cu câteva sute de bovine.

”A fost un proiect de suflet, un proiect pe care mi l-am dorit. Iubirea pentru zootehnie provine din familie, tatăl meu ne-a crescut în acest spirit. Am investit nu doar bani, cât și suflet. Fiecare piesă din acest grajd a fost aleasă cu toată priceperea pe care am avut-o și studiată în amănunt. Cred că a ieșit un lucru frumos cu care ne putem mândri astăzi. (…) Fiind la început de drum, având doar 31 de ani, am gândit o investiție de care mă pot folosi în următorii 30-40 de ani. E o fermă care atinge un sector nou în agricultura românească, sistemul îngrășării bovinelor în sistem ecologic”, ne-a spus Alexandru Popa.

Investițiile însă nu se opresc aici. Pentru a afla povestea completă a acestei ferme de succes, vă invităm să urmăriți ediția completă a emisiunii ”Portret de fermier”, pe canalul de youtube Agro TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole