VIDEO Agroproiect de succes – Grădinile Mâlâncrav, o afacere de familie

Continuăm seria poveștilor de succes din agricultura românească, cu o altă afacere de familie. De această dată, echipa Agro TV a fost în vizită în județul Sibiu, pe malul stâng al Târnavei Mari, unde am aflat povestea de succes a unor tineri fermieri care au ales să facă legumicultură.

Povestea Grădinilor Mălâncrav s-a născut acum 70 de ani, atunci când străbunicul tânărului care se ocupă astăzi de ele era doar paznic al acestor pământuri. După căderea comunismului, terenul a fost împărțit în mai multe parcele, iar o urmașă a străbunicului lui Andrei a primit o parcelă, pe care apoi a cultivat-o și a păstrat-o ca pe un loc de vacanță pentru familia ei.

Recent, urmașii au decis să se ocupe mai abitir de teren și să cultive pe el legumele sub cerul liber, așa cum se făcea pe vremea străbunicului. În trei ani s-a transformat într-o afacere prosperă, care aprovizionează mai multe zone în jurul Mălâncravului.

Urmăriți mai jos emisiunea integrală „Agroproiect de Succes” difuzată pe canalul AGRO TV și aflați cum au reușit tinerii fermieri să-și dezvolte afacerea pas cu pas, care sunt provocările pe care le întâmpină și mai ales care este secretul lor pentru o afacere prosperă.

Click pe video:

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole