VICTORIE pentru legumicultori! Anunt de ULTIMA ORA despre programul TOMATA

Cererile legumicultorilor români au fost ascultate! Termene prelungite pentru Programul Tomata 2020! Ministerul Agriculturii a publicat pe site-ul propriu un proiect de act normativ prin care cele două termene – de valorificare și de depunere a actelor, vor fi prelungite în cadrul Hotărârii de Guvern privind aprobarea schemei ”Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susţinere a produsului tomate în spaţii protejate”.

Noile termene în Programul Tomata 2020 vor fi:

  • 1 iulie – pentru valorificarea producției minime de tomate
  • 15 iulie – ultima zi în care producătorii mai pot depune la Direcțiile Agricole Județene documente justificative care să ateste valorificarea producţiei de tomate obţinute din spaţiile protejate, precum şi copia Registrului de evidenţă a tratamentelor cu produse de protecţie a plantelor, completat la zi şi avizat de oficiul fitosanitar judeţean.

”BREAKING NEWS! Uniunea Salvăm Țăranul Român , mulțumește Guvernului României , premierului Ludovic Orban,MADR și în special domnului Ministru Secretar de Stat Emil Dumitru că a fost alături de demersul și rugămințile cultivatorilor de tomate în spații protejate din România și va prelungi termenul de recoltare în cadrul programului Tomata 2020 pînă la 1 IULIE. Respect domnule Emil Dumitru!”, este mesajul transmis pe facebook de Uniunea Salvăm Țăranul Român.

În acord cu noile termene, Direcţiile pentru agricultură judeţene şi a municipiului Bucureşti vor întocmi până pe 31 iulie Situaţia centralizatoare a sumelor necesare reprezentând sprijin financiar, pe care o transmit Direcţiei generale buget-finanţe şi fonduri europene din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Reamintim că anul acesta, programul Tomata se acordă pentru culturile din spații protejate în cuantum de până la 3.000 de euro.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole