Vești de ULTIMĂ ORĂ despre subvențiile APIA – Anunțul directorului Adrian Pintea

Campania de depunere a cererilor unice de plată pentru anul 2023 continuă la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA). Fermierii mai au timp să depună cererile fără penalități până la data de 15 mai.

Potrivit informațiilor făcute publice de directorul general al APIA, Adrian Pintea, peste 460.000 de fermieri au depus cererile până acum.

”Până la această dată au fost depuse 462.272 de cereri pentru un număr de 2,94 milioane de hectare”, a precizat Pintea.

Conform datelor APIA, în continuare numărul de cereri depuse este semnificativ mai mic decât anul trecut. În 2022, la această dată, erau depuse peste 579.000 de cereri, iar suprafața totală era de peste 4,54 milioane de hectare.

”Reamintesc și cu acest prilej fermierilor că în perioada 01 martie – 15 mai 2023 pot depune la centrele județene și locale APIA cererile de plată, prin simpla accesare a aplicației IPA-Online. Toți colegii mei implicați în această activitate sprijină fermierii pentru ca această campanie să decurgă fără dificultăți”, a mai precizat șeful APIA într-un mesaj adresat fermierilor.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

5 COMENTARII

  1. Ce faceți cu fermierii cărora primarii refuza sa le elibereze Adeverință Tip APIA 2023,nu ia notificat și ia șters abuziv din IPA Online sabotând sa nu poată depune Cererea pentru Anul 2023 .Ce masuri urgente luați împotriva acestor impostori????

  2. De sectorul apicol va mai aminti oare in secolul asta???Chiar nu vedeti cat de impovarati de greutati suntem??Nici macar minimisul nu ni l-ati mai dat…Ce aveti de gand oare???Sa ne faceti sa renuntam la ele???Vom pierii cu totii ,daca ele nu vor mai fi….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole