Vești de ultimă oră de la ANM. Ce ne așteaptă în septembrie?

Vești bune! Dupa o vară caniculară, meteorologii de la ANM estimează pentru următoarele patru săptămâni că vremea va reveni treptat la normal iar temperaturile vor fi cele obișnuite pentru luna septembrie.

Datele Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) mai arată că în ultima săptămână din august, temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal în sud-est, iar ploile vor însoți toată luna septembrie. Se vor înregistra valori termice corespunzătoare perioadei de toamnă.

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 august – 5 septembrie

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Totodată, va ploua în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo pentru săptămâna 5-12 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, iar cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în regiunile nord-vestice, în timp ce în rest vor fi apropiate de cele normale.

Prognoza meteo pentru săptămâna 12-19 septembrie

Temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, mai ales în regiunile estice și sud-estice. Ploile vor afecta mai mult jumătatea nord-vestică a țării, iar în rest, regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 19-26 septembrie

Mediile valorilor termice vor fi în jurul celor normale, în toată România. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole