Veste excelenta pentru oieri! De astazi intra banii in conturi

Start la plata către crescătorii de ovine a ajutorului de minimis pentru comercializarea lânii, într-un județ cu tradiție în oierit. Direcția pentru Agricultură Județeană Hunedoara anunță că de astăzi, 16 decembrie, începe plata ajutorului de minimis pentru comercializarea lânii.

“La nivelul județului Hunedoara s-au înscris un număr de 215 beneficiari. Cantitatea de lână pentru care crescătorii au depus documente este de peste 339 tone, rezultând o sumă de plată de 678544,5 lei. Banii au fost virați în contul Direcției pentru Agricultură Județeană Hunedoara de către ministerul Agriculturii și vom începe plata ajutorului de minimis începând de astăzi 16 decembrie 2019”, a declarat Călin Petru Marian, directorul pentru Agricultură Județeană Hunedoara.

Valoarea acestui sprijin este de 2 lei per kilogram de lână comercializată, iar sumele se plătesc într-o singură tranșă.

Până la data de 1 noiembrie 2019, crescătorii de ovine au putut depune la Direcțiile pentru Agricultură Județene documentele privind comercializarea lânii către centrele de colectare/procesare”, se arată în comunicatul DAJ Hunedoara.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole