Valeriu Tabără (ex-MADR), referitor la moţiune:Nici nu trebuia să ia cuvântul Constantin, fiindcă ştia ce a lăsat în urmă

tabaraFostul ministru al Agriculturii, Valeriu Tabără, a recunoscut că, în prnicipiu, actulul ministru poate fi criticat pentru ce nu i-a reuşit, dar că moţiunea care a trecut azi în Parlament nu îşi are rostul:
„Eu nu sunt de acord cu multe lucruri care scapă din mână.Ministrul constată prea multe lucruri dar nu face nimic, ce să ducă la capăt. Faptul că a venit această moţiune e ciudat. Legea irigaţiilor de care vorbesc nu e funcţională. E bine că a obţinut banii pentru irigaţii e bine, dar legea tot nu e funcţională. problemele de la APIA sunt de pe vremea lui. Nici nu trebuia să ia cuvântul Constantin, fiindcă ştia ce a lăsat în urmă”, a spus fostul ministru.
Acesta a spus că are semnale că multe dintre măsurile PNDR au fost făcute pentru a favoriza pe unii şi pe alţii sau că sistemele APIA nu funcţionau din perioada mandatului lui Constantin, aşa că fostul ministru ar putea fi mai puţin incisiv, în aceste condiţii.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole