17 octombrie 2021 - 13:23

Valeriu Tabără (ex-MADR), referitor la moţiune:Nici nu trebuia să ia cuvântul Constantin, fiindcă ştia ce a lăsat în urmă

tabaraFostul ministru al Agriculturii, Valeriu Tabără, a recunoscut că, în prnicipiu, actulul ministru poate fi criticat pentru ce nu i-a reuşit, dar că moţiunea care a trecut azi în Parlament nu îşi are rostul:

„Eu nu sunt de acord cu multe lucruri care scapă din mână.Ministrul constată prea multe lucruri dar nu face nimic, ce să ducă la capăt. Faptul că a venit această moţiune e ciudat. Legea irigaţiilor de care vorbesc nu e funcţională. E bine că a obţinut banii pentru irigaţii e bine, dar legea tot nu e funcţională. problemele de la APIA sunt de pe vremea lui. Nici nu trebuia să ia cuvântul Constantin, fiindcă ştia ce a lăsat în urmă”, a spus fostul ministru.

Acesta a spus că are semnale că multe dintre măsurile PNDR au fost făcute pentru a favoriza pe unii şi pe alţii sau că sistemele APIA nu funcţionau din perioada mandatului lui Constantin, aşa că fostul ministru ar putea fi mai puţin incisiv, în aceste condiţii.