Valeriu Tabără, ex-MADR: Mi s-a spus, ca ministru, să caut piețe pentru produsele românești

tabara_pndrValeriu Tabără, fost ministru al Agriculturii, a povestit la AGRO TV cum, în timpul unuia dintre cele două mandate ale sale la MADR, s-a întâlnit cu un comisar european pentru agricultură. Acesta i-a spus clar să caute piețe pentru produsele românești, fiindcă Europa nu vrea să le accepte.
Fostul ministru a precizat că până în 1994 România a fost un coș de gunoi al Europei, în care au fost aruncate toate produsele de proastă calitate.
El a mai atras atenția medicilor veterinari, chiar dacă aceștia de multe ori nu au fost lăsați să facă verificări, că nu au tras mai des atenția asupra a ceea ce se întâmplă și că nu au luat măsuri, pentru protejarea consumatorilor români.
Din păcate, cele mai multe greșeli au fost făcute din cauza incompetenței sau slăbiciunii românilor, iar efectele lor se simt încă, după afirmațiile fostului ministru.
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole