Val de ploi și ninsori peste România! Vremea se răcește brusc!

Un nou val de ploi și ninsori intră în țara noastră începând din această seară (luni, 22 noiembrie), informează meteoradar.ro.

Astfel, luni spre marți noaptea și marți dimineața, vor fi precipitații în întreaga țara, iar vremea se va răci brusc, în special în sudul și estul țării.

În seara de luni, 22 noiembrie, va începe să plouă în sud-vestul și vestul țării, precum și în nord, urmând ca pe parcursul nopții să se întindă pe întreg teritoriul țării. Cantitatea de precipitații va atinge 2-10 l/mp.

În Carpații Orientali și Meridionali va ninge abundent, precum și izolat în Carpații Occidentali.

În dimineața de marți, 23 noiembrie, precipitațiile se vor extinde și către estul țării, însă după-amiază se mai așteaptă doar ploi și ninsori izolate.

- Publicitate -

Temperaturile scad marți puternic în sudul și estul țării, maximele ajungând la doar 9 grade în Capitală și 4 grade la Suceava.

Următoarele precipitații sunt așteptate la sfârșitul săptămânii, atât sub formă de ploaie, cât și sub formă de ninsoare, la munte, însă temperaturile vor crește ușor.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole