Necaz mare: vaci electrocutate într-o localitalitate din Vâlcea

Mare necaz pentru un proprietar de animale din localitatea Bujoreni, sat Gura Văii, judeţul Vâlcea: în urmă cu puțin timp, și-a găsit două vaci electrocutate de un cablu de electricitate căzut la pământ, scrie Gazeta Vâlceană.

Oamenii spun însă că tragedia putea fi și mai mare, pentru că zona este una tranzitată intens de multe persoane, mai ales de copii.

Potrivit localnicilor, din cauză că rețeaua de electricitate este una veche, nemodernizată de ani de zile, încă de la primele ore ale dimineții de vineri, 26 august, mai multe fire de au căzut la pământ, punându-I în pericol pe trecători. Deși că au sunat la compania de electricitate, nicio echipă nu a ajuns la fața locului. Din fericire, oamenii au știut să se ferească, însă două vaci care au trecut prin zonă spre pășunat au atins firele și s-au electrocutat pe loc.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri militari din cadrul G.I. Râmnicu Vâlcea care au asigurat măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor, la firul de electricitate căzut pe pământ şi au balizat zona. Medicul veterinar a confirmat decesul celor două vaci electrocutate.

Sursa foto: Gazeta Vâlceană

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole