27 mai 2022 - 02:05

Va prezentam sectorizarea special conceputa pentru Indagra 2019 si cum se va beneficia de aceasta organizare

ROMEXPO organizează, între 30 octombrie și 3 noiembrie, cea mai importantă manifestare cu profil agricol din România – INDAGRATârgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei (www.indagra.ro).

Sectorizarea din acest an a fost special realizată pentru a asigura posibilitatea dezvoltării fiecărui salon tematic din cadrul acestei manifestări. Astfel, expozanții își vor prezenta produsele în cadrul unor saloane tematice, precum:  

Salonul de Agricultură

  • Pavilionul B1: material săditor, semințe, îngrășăminte pentru agricultură, irigații și echipamente, echipamente pentru viticultură, sere și solarii, mașini, utilaje, echipamente agricole, silozuri, participări de grup;

Salonul de Zootehnie:

  • Pavilionul C1 – utilaje și echipamente pentru zootehnie;
  • Pavilionul C2 – furaje si nutreturi combinate, cresterea animalelor si pasarilor, produse de uz veterinar, finante, consultanta, organisme de certificare, presa de specialitate;

Salonul Utilajelor Agricole (Platformele exterioare 1, 2, 3, 5, 10, 11, 12 G2, V5, V6).

Noutatea acestei ediții este reprezentată de organizare unei zone a  produselor tradiționale românești pe platformele exterioare, cu o participare reprezentativă pentru obiceiurile și tradițiile culinare din toate zonele geografice ale României. 

Târgul INDAGRA 2019 se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României.

Concomitent cu INDAGRA, în Centrul Expoziţional ROMEXPO au loc alte trei evenimente cu participare internaţională, foarte cunoscute publicul larg şi celui de specialitate: INDAGRA FOOD & CARNEXPO, PACK SHOW și EXPO DRINK.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.