V-am zis că zootehnia duduie și n-ați crezut! Profitul Albalact a crescut de patru ori

Cel mai mare producător de lactate local listat la Bursă are profit de 4,2 milioane euro în prima jumătate a acestui an.
lapte
Potrivit news.ro, afacerile grupului format din Albalact SĂ, Albalact Logistic și Rarăul SĂ Câmpulung Moldovenesc au ajuns, în prima jumătate a acestui an, la 242 milioane lei, echivalentul a circa 54,3 milioane de euro, în creștere cu aproape 17% fată de perioadă similară a anului trecut, arată sursă citată.
“Suntem mulțumiți că am reușit să ne menținem creșterea profitabilă, chiar peste ceea ce am planificat. Cifrele de astăzi sunt rezultatul proiectelor importante pe care le-am demarat și susținut constant în ultimul an, dar sunt și rezultatul unui management mai eficient al costurilor, optimizării activitătii de distribuție și al unor schimbări în structură de producție și vanzare”, a declarat directorul general al Albalact, Stephane Batoux.
Acționarii majoritari care dețin cumulat 70,3% din capitalul social al grupului Albalact au încheiat, anul acesta, în ianuarie, un contract cu compania Lactalis pentru dobândirea de către Lactalis a tuturor acțiunilor deținute de acționarii vanzători. În iulie, Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Albalact (SC Albalact SĂ, SC Raraul SĂ Câmpulung Moldovenesc și Albalact Logistic SRL) de către Lactalis. Ulterior, gigantul francez a inițiat o ofertă publică de preluare voluntară având drept obiect preluarea a 100% din acțiunile deținute de acționarii Albalact.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole