Utilajele îți dau bătăi de cap? Prietenii de la Titan Machinery îți sar în ajutor prin WHATSAPP BUSINESS!

Viața fermierilor pare mai ușoară atunci când dispun de echipamente și utilaje moderne cu ajutorul cărora pot să-și muncească terenul mai eficient și să obțină producții pe măsură. Uneori, însă, utilajele și tehnologia de ultimă oră ne mai dau bătăi de cap.

Ai o problemă cu utilajul tău? Vrei să termini rapid lucrarea, însă ai ajuns într-un impas? Ai o întrebare legată de tehnologia pe care o folosești? Ei bine, specialiștii Titan Machinery îți stau la dispoziție prin serviciul Whatsapp Business, dedicat special problemelor tale!

Îl găsești ușor, ori pe site-ul Titan, atât pe desktop, cât și pe telefonul mobil sau pe tabletă, ori accesând link-ul https://api.whatsapp.com/send?phone=40741588488.

Nu trebuie decât să ai aplicația de Whatsapp instalată, să ai acces la internet, apoi să salvezi acest contact pentru a apela mai rapid la specialiștii Titan Machinery la următoarea solicitare.

Prin Whatsapp Business, clienții se vor bucura de un proces îmbunătățit și transparent, de la solicitarea intervenției și până la finalizarea acesteia, compania angajând pentru buna funcționare a acestui serviciului toate resursele sale tehnice și de management pe care le are la dispoziție, ridicând la maximum eficiența recepționării solicitărilor, monitorizarea gestionării, rezolvarea problemelor și feedback necesar.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole