27 octombrie 2021 - 13:01

USAMV Iași: Agribusiness-ul românesc susține educația

Facultatea de Agricultură din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USAMV) oferă peste 25 de tablete digitale studenților merituoși cu performanțe academice deosebite și celor care au nevoie de echipamente electronice (gadget-uri) pentru a putea participa la procesul didactic online, la examene etc.

Activitatea este organizată cu o parte din cele mai importante firme din mediul economic agricol, sub sloganul ”Agribusiness-ul românesc susține educația!” declară reprezentanții instituției de învățământ superior ieșean.

Din dorința de a premia performanța, vor fi oferite tablete pentru cei mai buni studenți din anii II, III, IV și pentru cea mai mare medie de admitere în anul I, la Facultatea de Agricultură mai spun cei de la USAMV Iași.

De asemenea, pentru a sprijini performanța tinerilor cu rezultate deosebite vor fi oferite tablete studenților care au nevoie cu adevărat. Două tablete vor fi oferite prin concurs/tombolă tuturor celor interesați și nu fac parte din cele două categorii menționate mai sus. Valoarea totală a premiilor oferite ajunge la aproximativ 42.000 lei menționează reprezentanții de la USAMV Iași.