S-a întâmplat ASEARĂ! Ursul a atacat doi băieți plecați cu oile la păscut!

Un adolescent în vârstă de 14 ani și un tânăr de 23 de ani au fost atacați de urs, sâmbătă seara, în timp ce se aflau cu oile la păscut pe o pășune montană din satul Lepșa, comuna Tulnici, județul Vrancea, informează bzi.ro.

Evenimentul a fost anunțat în jurul orei 20.00 de tânărul de 23 de ani care a sunat la 112, speriat că adolescentul care îl însoțea fusese mușcat de urs și suferise răni serioase.

La fața locului s-au deplasat o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea care au constatat că tânărul de 23 de ani prezenta excoriații în partea dorsală, iar adolescentul prezenta plăgi mușcate la torace, abdomen și membrele superioare și inferioare.

Ambii băieți au fost preluați în stare conștientă, adolescentul fiind transportat de echipajul SAJ la U.P.U. Focșani, iar cel mai în vârstă transportat de echipajul SMURD la unitatea spitalicească din Vidra.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole